Matricia Solutions toob Laserfiche'iga Ida-Euroopasse digitaalse innovatsiooni

Uus partnerlus laiendab Laserfiche'i ülemaailmset haaret ning toob juhtiva ettevõtte sisuhalduse (ECM) ja äriprotsessi automatiseerimise lahendused Ida-Euroopa regiooni

BUKAREST, Rumeenia--()--Laserfiche — juhtiv targa sisuhalduse ja äriprotsessi automatiseerimise pilvetarkvara (SaaS) pakkuja — teatas täna, et Rumeenias asuv IT konsultatsiooniettevõte Matricia Solutions on ühinenud programmiga Laserfiche Solution Provider Program. Asudes Laserfiche'i partneriks, toob Matricia oma klassi parima targa andmehõive, dokumentide ja kirjete haldamise, integreerimiste, teabe juhtimise ja AI-l põhineva protsessi automatiseerimise Ida-Euroopasse.

„Laserfiche'i keskendumine usaldusväärse ja uuendusliku platvormi väljaarendamisele teeb ettevõttest Matriciale ning meie olemasolevatele ja tulevastele klientidele ideaalse partneri,” sõnas Matricia Solutionsi rajaja ja tegevjuht Horia Negulescu. „Organisatsioonid vajavad programmi, mis on paindlik ja intuitiivne ning tõendatud investeeringutasuvusega. Laserfiche'il on edukas igas valdkonnas ettevõtete ümber kujundamise ajalugu. Laserfiche toob Ida-Euroopa regioonis endaga suure muutuse.”

Laserfiche pakub pilvepõhiseid, ettevõttes asuvaid ja hübriidseid juurutusmudeleid ning keskendub klientide võimestamisele skaleeritavate kergprogrammeerimise / koodita programmeerimise lahendustega, mis keskenduvad ettevõtete protsesside automatiseerimise ja dokumentide haldamise vajadustele. Laserfiche'i kliendikesksus iseloomustab ka toote arendamist, mis sisaldab organisatsioonilistele ja regulatiivsetele nõudmistele kohandatavaid lihtsalt kasutatavaid lahendusi.

„Matricia tehniline oskusteave ja Ida-Euroopa tundmine koos Laserfiche'i tarkvara võimalustega aitab klientidel eemaldada kasvu teelt tõkkeid ja saavutada lühike väärtuse saavutamiseks kuluv aeg,” ütles Laserfiche'i müügivaldkonna asepresident Vicki VanValin. „Oleme väga uhked piirkonna juhtiva lahendusepakkujaga koostöö alustamise üle, mis haakub meie uuendusliku lähenemisega digitaalsele transformatsioonile.”

2024. aastal nimetati Laserfiche juba üheksandat aastat järjest Nucleus Researchi sisuteenuste ja koostöö tehnoloogia väärtusmaatriksi liidriks. Hinnatud müüjate seas saavutas Laserfiche nii funktsionaalsuse kui kasutatavuse osas kõrgeima hinde.

Lisateave Matricia Solutionsi kohta: https://matricia.ro/ro/.

Laserfiche'i teave

Laserfiche on juhtiv targa ärihalduse ja äriprotsessi automatiseerimise SaaS-i pakkuja. Võimsate töövoogude, elektrooniliste vormide, dokumendihalduse ja analüütika abil kiirendab Laserfiche®'i platvorm äritegevust, võimaldades juhtidel keskenduda kasvule kogu oma ettevõttes.

Laserfiche oli ettevõtte sisuhaldusega paberivaba kontori pioneeriks. Täna hõlmab Laserfiche'i pilv-kõigepealt arengukontseptsioon uuendusi masinõppes ja AI-s, aidates organisatsioonidel üle maailma muutuda digitaalseteks ettevõteteks. Kliendid väga erinevatest valdkondadest – riigihaldusest, haridusest, finantsteenustest, tervishoiust, tootmisest jt – kasutavad Laserfiche'i tootmise suurendamiseks, ettevõtte laiendamiseks ja kõigepealt-digitaalsete kliendikogemuste pakkumiseks.

Laserfiche'i töötajad järgivad ettevõtte visiooni, milleks on klientide võimestamine ja inimeste inspireerimine muutmaks viisi, kuidas nähakse tehnoloogiaga elude muutmise võimalusi.

Võtke ühendust Laserfiche'iga:

Laserfiche'i blogi | X | LinkedIn | Facebook

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Meediakontakt:
Linda Domingo