Společnost Adastra rozšiřuje svou celosvětovou působnost o nové pobočky v Indii a Kolumbii a využívá místní talenty k posílení datových a analytických služeb

TORONTO--()--Adastra, přední datová a analytická společnost, dnes oznámila otevření dvou nových poboček v Indii a Kolumbii v rámci svého závazku expandovat po celém světě a využívat místní odborné znalosti. Tyto nové pobočky mají posílit pozici společnosti Adastra jako předního poskytovatele špičkových služeb v oblasti správy dat díky využití bohatých zdrojů talentů v asijsko-tichomořském a jihoamerickém regionu.

Pavel Kysela, COO společnosti Adastra, uvedl: „Ve společnosti Adastra věříme v sílu místních zkušeností. Vytvořením naší přítomnosti v Indii a Kolumbii využíváme bohatou studnici talentů, zvyšujeme kvalifikaci místních odborníků a vytváříme si pozici pro poskytování ještě komplexnějších a propracovanějších datových řešení našim klientům po celém světě.“

„Díky otevření našich poboček v Indii a Kolumbii jsme získali strategickou pozici, abychom mohli nabízet naše služby v klíčových globálních časových pásmech a zajistit tak našim klientům v Severní Americe a Evropě bezproblémové a efektivní poskytování služeb. Jedná se o změnu způsobu poskytování našich služeb,“ řekl Nick Shopov, generální ředitel pro celosvětové dodávky ve společnosti Adastra.

Adastra Indie

Významným milníkem je založení společnosti Adastra Indie, která se nachází ve městě Pune ve státě Maháráštra a představuje strategickou expanzi v rámci asijsko-tichomořské oblasti. Společnost Adastra Indie, která byla oficiálně založena v roce 2024, si klade za cíl využít místní talenty pro realizaci sofistikovaných projektů v Evropě a Severní Americe. Společnost Adastra Indie, která se specializuje na spektrum služeb, jako je cloudové datové inženýrství, cloudové řízené služby, datová analytika a umělá inteligence, má předpoklady výrazně ovlivnit globální scénu.

Adastra Kolumbie

V rámci pokračující snahy o rozšíření nabídky služeb v Severní Americe založila společnost Adastra silnou pobočku také v Kolumbii. V roce 2022 zahájí Adastra Kolumbie svou činnost a využije talenty z Jižní Ameriky za účelem podpory podnikání společnosti Adastra v USA a Kanadě. Společnost Adastra Kolumbie, která se specializuje na Azure Cloud, AWS Cloud, GCP Cloud, datovou analýzu a umělou inteligenci, zajišťuje poskytování služeb v severoamerických časových pásmech tak, aby efektivně a účinně uspokojovala potřeby klientů.

Závazek společnosti Adastra v Indii i Kolumbii znamená nejen strategický krok směrem k využití mezinárodních talentů, ale zároveň otevírá nové příležitosti pro organizace, které mají zvláštní povolení k nákupu zdrojů z těchto zemí. Nabídkou služeb z Indie a Kolumbie je nyní společnost Adastra připravena uspokojit širší okruh klientů, čímž dále zvyšuje svou schopnost poskytovat vysoce kvalitní IT řešení.

V obou lokalitách pracují odborníci, kteří odpovídají základním schopnostem společnosti Adastra, což zajišťuje, že zůstáváme v čele inovací a špičkových služeb. Tyto týmy jsou složeny z vysoce kvalifikovaných osobností v oblasti správy dat, analytiky a umělé inteligence, které se věnují poskytování řešení odpovídajících potřebám zákazníků a požadavkům globálního trhu.

Podívejte se na námi nabízené příležitosti:

O společnosti Adastra

Již více než dvě desetiletí měníme podniky v přední digitální společnosti a pomáháme organizacím po celém světě inovovat, dosahovat provozní dokonalosti a vytvářet nezapomenutelné zážitky pro zákazníky, a to vše díky síle jejich dat.

Společnost Adastra, která stojí v čele služeb v oblasti umělé inteligence, dat, cloudu, digitálních technologií a správy, poskytuje podnikům řešení pro využití dat, která mohou kontrolovat a kterým mohou důvěřovat, a propojuje je s jejich zákazníky – a jejich zákazníky se světem.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Kontakt pro získání více informací:
Kristian Gravelle, Group CMO
kristian.gravelle@adastragrp.com
www.adastracorp.com

Kontakt pro získání více informací:
Kristian Gravelle, Group CMO
kristian.gravelle@adastragrp.com