Shohei Ohtani nowym ambasadoren marki Beats

Shohei Ohtani wearing Beats Solo Buds true wireless earphones (Photo: Business Wire)

CULVER CITY, Kalifornia--()--Marka Beats by Dr. Dre (Beats) poinformowała dzisiaj, że jej oficjalnym ambasadorem został Shohei Ohtani, gwiazda amerykańskiej ligi Major League Baseball grający w barwach Los Angeles Dodgers. W nowej roli Ohtani wystąpi w szeregu kampanii marketingowych Beats podkreślających dynamiczną linię produktów marki.

– Jako ambasador marki Beats jestem zaszczycony możliwością współpracy z wybitnymi sportowcami, takimi jak Lebron James i Lionel Messi – powiedział Shohei Ohtani. – Ogromnie cieszę się z nowych możliwości, jakie przyniesie ze sobą to partnerstwo.

Informacje o Beats

Beats by Dr. Dre (Beats) to wiodąca marka produkująca wyposażenie audio, założona w 2006 r. przez Dr. Dre i Jimmy'ego Iovine'a. Wraz z ofertą słuchawek nausznych, słuchawek dousznych i głośników klasy premium marka Beats wprowadziła do segmentu najwyższej klasy rozrywki audio całkowicie nową generację produktów. Nieustające pasmo sukcesów marki przyczynia się do przybliżenia miłośnikom muzyki z całego świata doświadczeń emanujących energią, emocjami i pasją, jakie można poczuć w studiu nagrań podczas odtwarzania świeżo nagranych utworów. W lipcu 2014 r. marka Beats została przejęta przez Apple Inc.