SG Analytics zwiększa poziom koncentracji na kliencie za pośrednictwem nowego biura w Polsce

WROCŁAW, Polska--()--SG Analytics, wiodący dostawca globalnych usług badawczo-analitycznych, ma przyjemność poinformować o otwarciu nowoczesnego biura we Wrocławiu. Ten strategiczny krok utrwala niezachwiane zobowiązanie firmy na rzecz dostarczania wyjątkowych doświadczeń klienta i wspierania prorozwojowego nastawienia.

Nowe biuro SG Analytics, położone w sercu dynamicznej dzielnicy biznesowej Wrocławia w sąsiedztwie eleganckich kamienic, przyczyni się do wsparcia solidnych partnerstw z kluczowymi klientami o znaczeniu strategicznym oraz badania nowych możliwości na rynku. Nowoczesny obiekt udostępniony przez Business Link posłuży jako przestrzeń sprzyjająca współpracy, w której dynamiczne zespoły firmy specjalizujące się w rozwiązaniach w zakresie danych oraz usługach analitycznych będą mogły nawiązać ścisłą współpracę z jej wysoce cenionymi klientami. Wspólnie będą opracowywać koncepcje, dokonywać innowacji i przygotowywać skalowalne rozwiązania przyczyniające się do osiągania istotnych wyników.

Wykorzystując zeszłoroczną skuteczną ekspansję firmy w Berkeley Square Park (Londyn) pod przewodnictwem Simran Wadhwy, wspólniczki SG Analytics, otwarcie nowego biura we Wrocławiu stanowi kolejny krok w ramach globalnej strategii firmy na rzecz wzrostu. Simran, wizjonerka w zakresie rozwoju biznesowego, zainicjowała ustanowienie nowojorskiej siedziby firmy, wykazując się niezachwianym zaangażowaniem na rzecz koncentracji na kliencie.

– Nasze nowe biuro strategicznie stawia nas w epicentrum prowadzonej działalności biznesowej. Bliskość naszych globalnych klientów strategicznych umożliwia wypracowywanie silniejszych partnerstw i dostarczanie innowacyjnych rozwiązań dostosowanych do ich zmieniających się potrzeb. Jako dynamicznie rozwijająca się organizacja, jesteśmy gotowi, by wywierać spektakularny wpływ, umożliwiając szybsze podejmowanie decyzji na podstawie wartości – stwierdziła Simran, członkini zarządu.

– Otwarcie nowego biura w Polsce wyznacza kolejny istotny krok w ramach realizacji naszych planów globalnej ekspansji. W miarę dalszego dynamicznego rozwoju naszej działalności Europa i Wielka Brytania pozostają kluczowe dla naszej strategii długoterminowej. Dążymy do zacieśnienia więzi z klientami, zrozumienia ich wymagań i dostarczenia im niezrównanej wartości w drodze zaangażowania – zaznaczył Sid Banerjee, dyrektor generalny SG Analytics.

Informacje o SG Analytics:

SG Analytics to wiodący dostawca globalnych usług badawczo-analitycznych specjalizujący się w ESG, rozwiązaniach w zakresie danych, analizie danych, analizach inwestycyjnych i badaniach rynku. Jej zaangażowany zespół obejmuje ponad 1200 profesjonalistów, a firma może się poszczycić ugruntowaną obecnością w Zurychu, Nowym Jorku, Londynie, Pune, Hajdarabad i Bengaluru.

Więcej informacji –
Kulwinder Singh: kulwinder.singh@sganalytics.com, +91-7709150949