A Kolmar BNH technológia-vezérelt HemoHIM G termékével felgyorsítja terjeszkedését az európai piacon

A Kolmar BNH által gyártott és az Atomy által forgalmazott HemoHIM G (Fotó: Kolmar BNH)

SZÖUL, Dél-Korea--()--A Kolmar BNH (KRX: 200130), egy vezető koreai egészséges funkcionális élelmiszereket gyártó Original Development Manufacturing (eredeti fejlesztésgyártó, ODM) vállalat, a globális piaci színtérre tervezett HemoHIM G termékével felgyorsítja terjeszkedési erőfeszítéseit a délkelet-ázsiai és európai piacokon.

A HemoHIM G (Global) a „HemoHIM”, Korea első egyénileg jóváhagyott immunerősítő egészséges táplálkozáskiegészítőjének nemzetközi változata, amelyet a Kolmar BNH nyolc éven át fejlesztett ki. A készítményt úgy alakították ki, hogy az alapanyagok és az összetevők arányának kiigazításával megfeleljen a különböző országok élelmiszer-előírásainak. A termék angyalgyökeret (angelica sinensis), kínai medvegyökeret (ligusticum chuanxiong), és japán pünkösdi rózsát (paeonia lactiflora) tartalmaz, melyek mindegyike szigorú minőség-ellenőrzési eljárással került kiválasztásra. A megnövelt íz- és aromaprofilok a szélesebb közönség számára is vonzóbbá teszik a HemoHIM G-t.

Áprilisban a Kolmar BNH tanulmányt publikált a HemoHIM G-ről a tudományos (SCIE) ​​Toxicological Research folyóiratban, amelyben bemutatta annak biztonságosságát. Az OECD irányelvei szerint készült tanulmány nemcsak a más országokban történő biztonsági jóváhagyások szempontjából bír jelentőséggel, hanem a szellemi tulajdonjogok megbízható eredményekkel járó megerősítése terén is.

Az Atomy által forgalmazott HemoHIM a Kolmar BNH technológiailag fejlett terméke. Fő összetevőjét, a HemoHIM angyalgyökér kivonatkomplexumát, a Koreai Atomenergia Kutatóintézettel együttműködésben fejlesztették ki. Jelenleg 19 országban érhető el, köztük Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Thaiföldön, Közép-Ázsiában, valamint Dél-Amerikában.

A Kolmar BNH folytatja a kutatás-fejlesztés terén tett erőfeszítéseit, hogy növelje az új funkciókkal rendelkező HemoHIM globális versenyképességét azáltal, hogy éves bevételeinek mintegy 4%-át K+F-be fekteti. Júniusban a vállalat közzétett egy tanulmányt, amely kimutatta, hogy a HemoHIM fő összetevője (a HemoHIM angyalgyökér stb. kivonatkomplexum stb.) újonnan felfedezett antioxidáns és fáradtságjavító hatásokkal rendelkezik. Ez a tanulmány a „Journal of Medicinal Food” című tudományos (SCIE) nemzetközi folyóirat júniusi számában jelent meg.

A HemoHIM G versenyelőnyét kihasználva a vállalat azt tervezi, hogy felgyorsítja az európai országokba, köztük a Törökországba, Olaszországba és Belgiumba irányuló exportját.

A Kolmar BNH egyik hivatalos képviselője elmondta: „A HemoHIM az egyik legkelendőbb egészségügyi táplálék-kiegészítő Koreában, amely az elmúlt kilenc évben, 2014 óta 200 milliárd dél-koreai wont (KRW) meghaladó összesített értékesítést generált. Arra törekszünk, hogy a koreai sikerre építve felgyorsítsuk terjeszkedésünket az európai piacon."

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kolmar BNH
Jang Woo Lee