Společnost Xsolla spouští okamžitý přístup ke svým základním řešením: prodej her, „Launcher“ a herní cloud, aby vývojáři her měli rychlý přístup ke generování příjmů.

Poskytuje vývojářům her bezproblémovou integraci pro okamžité generování příjmů

LOS ANGELES--()--Společnost Xsolla, globální společnost zabývající se obchodováním s videohrami, oznamuje, že v návaznosti na vydání instantního internetového obchodu v březnu 2024 spustí služby Xsolla Instant Game Sales, Instant Launcher a Instant Cloud Gaming.

Vyslechli jsme vývojáře, kteří vyjadřují své hlavní výzvy – přidělení zdrojů je klíčové, ale mnozí z nich se snaží rychle spustit své hry a nabídky. V reakci na to náš zjednodušený přístup usnadňuje bezproblémovou integraci a poskytuje vývojářům jakékoli velikosti okamžité nástroje k otevření nových zdrojů příjmů pro jejich hry. Společnost Xsolla spolupracuje s herními vývojáři a studii všech velikostí a nabízí rychlý proces podepisování licenčních smluv, integrace řešení a rychlého generování příjmů, čímž urychluje dobu uvedení na trh s řešeními pro přímý prodej.

David Stelzer, prezident společnosti Xsolla, k tomu uvádí: „Balíček instantních řešení společnosti Xsolla umožňuje vývojářům rychle a snadno spustit nové monetizační kanály pro jejich hry, přilákat nové platící publikum a zvýšit příjmy s využitím komplexního balíčku řešení společnosti Xsolla. Naším cílem je pomoci vývojářům odemknout nové příležitosti k příjmům a zároveň zkrátit dobu uvedení na trh na jeden den, podobně jako se nám to podařilo se spuštěním služby instantního internetového obchodu na začátku tohoto roku.“

Instantní internetový obchod

Instantní internetový obchod („Instant Web Shop“) umožňuje herním vývojářům rychle zřídit plně funkční online obchod pro jejich mobilní hry, čímž se jednoduchý odkaz plynule změní v platformu generující příjmy. Toto řešení zvyšuje povědomí o výhodách online nákupů a usnadňuje bezproblémový přechod na robustní systém monetizace LiveOps, čímž zvyšuje zapojení uživatelů a maximalizuje toky příjmů. Instant Web Shop také pomáhá vývojářům her generovat větší hodnotu a nákupy pomocí personalizace, časově omezených nabídek, propagačních akcí a hlubokého propojení.

Další informace o internetovém obchodě Instant Web Shop společnosti Xsolla nebo o registraci do něj lze získat na adrese: xsolla.pro/ws1

Instantní prodej her

Služba Instant Game Sales (instantní prodej her) umožňuje vývojářům vytvářet stránky obchodu a iniciovat prodej přímo zákazníkům importem obsahu přímo ze služeb Steam a Epic Game Store. Vývojáři tak mohou tyto nabídky integrovat do svých stránek Game Sales. Usnadňuje okamžitý prodej herních klíčů během předobjednávek a předstartovních fází, vydání her a sezónních akcí.

Další informace o službě Instant Game Sales společnosti Xsolla nebo o registraci do ní lze získat na adrese: xsolla.pro/gs1

Instnatní „launcher“

Aplikace Instant Launcher dostává významnou aktualizaci, která vylepšuje její systém poskytování obsahu. Vývojáři mohou importovat obsah přímo ze služby Steam a Epic Game Store a získat tak přístup k předpřipravené aplikaci launcheru s předem vytvořeným designem, detaily a prostředky, které umožní okamžitou distribuci jejich her přímo spotřebitelům. Aplikace Instant Launcher přináší výhody hrám v jakékoli fázi vydání, umožňuje testovací lety během předstartovního období, nadcházející uvedení na trh a další zpeněžení hry. Díky tomuto launcheru mohou vývojáři snadno přímo oslovovat své publikum a zároveň křížově propagovat své hry v rámci jednoho herního centra, čímž se snižují průměrné náklady na potenciálního zájemce („cost per lead“).

Další informace o aplikaci Xsolla Instant Launcher nebo o registraci do ní lze získat na adrese: xsolla.pro/launcher1

Služba Instant Cloud Gaming společnosti Xsolla

Služba instantních cloudových her („Instant Cloud Gaming“) nabízí samoobslužné řešení pro bezproblémovou distribuci her rychlým spuštěním značkové cloudové herní platformy již za 30 minut až 24 hodin. Služba Xsolla Cloud Gaming umožňuje vývojářům zapojit se přímo do komunikace s publikem tím, že nabízí testování před spuštěním, sdílení raných verzí her s komunitou a poskytuje možnost předvést hru přímo z úvodní stránky. Škálování přístupu ke hrám na libovolné zařízení zajišťuje rychlý přístup k novým zdrojům příjmů a zaručuje oslovení většího počtu hráčů po celém světě.

Další informace o službě Xsolla Instant Cloud Gaming nebo o registraci do ní lze získat na adrese: xsolla.pro/cg1

O společnosti Xsolla

Xsolla je globální společnost zabývající se obchodováním s videohrami, která nabízí robustní a výkonnou sadu nástrojů a služeb určených speciálně pro toto odvětví. Od svého založení v roce 2005 pomohla společnost Xsolla tisícům herních vývojářů a vydavatelů všech velikostí financovat, prodávat, uvádět na trh a zpeněžovat jejich hry po celém světě a na různých platformách. Posláním společnosti Xsolla jako inovativního lídra v oblasti obchodování s hrami je řešit neodmyslitelné složitosti globální distribuce, marketingu a monetizace a pomáhat tak našim partnerům oslovit více zeměpisných oblastí, generovat větší příjmy a vytvářet vztahy s hráči po celém světě. Společnost Xsolla, která sídlí v Los Angeles v Kalifornii a má pobočky v Montrealu, Londýně, Berlíně, Pekingu, Guangzhou, Soulu, Tokiu, Kuala Lumpuru, Raleighu a dalších městech po celém světě, podporuje významné herní tituly, jako jsou Valve, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo a další.

Více informací a další podrobnosti lze nalézt na adrese: xsolla.com

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Derrick Stembridge
Globální ředitel pro vztahy s veřejností, Xsolla