A Kolmar BNH a HemoHIM G tajvani bevezetésével bővíti piacát

Már Tajvanon is elérhető a Kolmar BNH által gyártott és az Atomy által forgalmazott HemoHIM G, amely tartalmaz: Angelica sinensis, Ligusticum chuanxiong és Paeonia lactiflora (Fotó: Kolmar BNH)

SZÖUL, Dél-Korea--()--A Kolmar BNH (KRX: 200130), kiemelkedő koreai funkcionális egészségvédő élelmiszereket gyártó, eredeti fejlesztést végző (ODM) vállalat bejelentette, hogy legújabb termékét, a HemoHIM G-t bevezette Tajvanon. A termékbevezetés része a vállalat azon törekvésének, hogy bővítse jelenlétét a globális piacon.

A HemoHIM G a HemoHIM továbbfejlesztett változata, amelyet a tajvani és európai vásárlók ízlésének megfelelően alakítottak ki.

A Kolmar BNH ázsiai terjeszkedését kívánja felgyorsítani a HemoHIM G május 15-i tajvani bevezetésével. A nemzetközi exportra tervezett HemoHIM G termékhez használt nyersanyagok, valamint az összetevők kiigazítását nagy odafigyeléssel végezték el, hogy megfeleljen a különböző hatóságok eltérő élelmiszer-szabályozásainak. A kulcsfontosságú összetevőkre, mint az Angelica sinensis, a Ligusticum chuanxiong és a Paeonia lactiflora meghatározott beszerzési eljárások vonatkoznak, amelyeket szigorú minőségellenőrzési intézkedésekkel követnek nyomon. Az ízek és aromák megfelelnek az európai fogyasztók igényeinek.

A Kolmar BNH HemoHIM G terméken végzett kutatási eredményei áprilisban jelentek meg az elismert „Toxicological Research” akkreditált (SCIE szint) tudományos folyóiratban. Az OECD-irányelveknek megfelelő kutatási eredmények jelentősége kiemelkedő, mivel nemcsak a termék biztonságosságát igazolják annak érdekében, hogy az megfeleljen a különböző piacokon lévő szabályozásoknak, hanem a megbízható eredmények a szellemi tulajdonjogokat is alátámasztják.

A Kolmar BNH vezető termékét, a HemoHIM-et a cég partnere, az Atomy forgalmazza. A termék figyelemre méltó mérföldköveken van túl. A bevezetés óta összesített forgalma meghaladta a 2 billió dél-koreai vont hazájában és külföldön. A termék sikerét a Kolmar BNH kutatási és fejlesztési lehetőségeinek, valamint az idővel kialakult tartós fogyasztói bizalomnak köszönheti.

A HemoHIM terméknév a „HEMO (hemoglobin)” és a „HIM (H: hematopoesis-vérképzés, I: immunitás és M: moduláció)” összevonásával jött létre. Gyógynövényekből származó kivonatokat tartalmaz, mint Angelica gigas, Cnidium officinale és Paeonia japonica. A termék a Kolmar BNH együttműködési törekvéseinek eredménye, amely együttműködésben a Koreai Atomenergia Kutatóintézet és a Kolmar Korea közösen vettek részt, és amelynek költségvetése nyolc év alatt 5 milliárd dél-koreai von volt.

A sugárzással foglalkozó Koreai Atomenergia Kutatóintézet különösen megerősítette a HemoHIM iránti bizalmat, mivel saját maga védelme céljából indított kutatást. A Kolmar BNH kereskedelmi és gyártástechnológiai szakértelmét felhasználó együttműködés legnagyobb eredménye egy olyan keverék sikeres kifejlesztése, amely fokozza az immunrendszer funkcióit.

A HemoHIM 2006-ban elnyerte az Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Minisztérium elismerését, mint az immunrendszer fokozására kifejlesztett első egyedileg elismert funkcionális nyersanyag Koreában. Ez jelentős mérföldkő volt a koreai funkcionális élelmiszerek fejlesztésében, különösen egy olyan időszakban, amikor kevés immunrendszer funkcióinak erősítését célzó kutatás és nyersanyag volt.

A Kolmar BNH a HemoHIM bevezetése óta folyamatosan erősíti a bizalmat a kutatási és fejlesztési erőfeszítésekkel. A vállalat, amely következetesen éves forgalmának több mint 2%-át fordítja az új fejlesztések kutatására, jelentős eredményt ért el azzal, hogy a fáradtságcsökkentő funkciót a HemoHIM-be integrálta. Erre hat évvel azután került sor, hogy 2017-ben elindult a „HemoHIM fenntartható technológiafejlesztési projekt”.

A Kolmar BNH a HemoHIM-nek köszönhetően rohamléptekkel fejlődött. A vállalatot 2015-ben bevezették a koreai KOSDAQ tőzsdére. Ekkor a vállalat 236,2 milliárd dél-koreai von árbevételt ért el, ami tavaly már elérte a 145%-os növekedést, és 579,6 milliárdra ugrott.

A Kolmar BNH egyik munkatársa a következőket mondta: „A HemoHIM vonzereje nem lankad a fogyasztók körében, ami alátámasztja bizonyított működését. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a kutatási és fejlesztési erőfeszítések előmozdítása iránt, hogy a HemoHIM ezután is Korea első számú funkcionális egészségvédő tápláléka legyen”.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kolmar BNH
Jang Woo Lee