Společnost Zycus na veletrhu Horizon 2024 představí inovace v oblasti generativní umělé inteligence („GenAI“), které umožní zadávání veřejných zakázek nové generace

MIAMI--()--Společnost Zycus, která patří mezi průkopníky v oblasti řešení „Source-to-Pay“ poháněných generativní umělou inteligencí, spustila vlnu inovací na výroční konferenci o zadávání veřejných zakázek – Horizon 2024. Na akci byla představena převratná sada pokrokových řešení GenAI, která mají zvýšit automatizaci, inteligenci a efektivitu celého procesu „Source-to-Pay (S2P)“.

Společnost Zycus přináší revoluci v oblasti zadávání veřejných zakázek díky systému Merlin

Společnost Zycus představila dvojí přístup k zadávání veřejných zakázek na bázi GenAI:

• Asistenční chatbot Merlin: Tento asistent s umělou inteligencí, který je integrován s Microsoft Teams, funguje jako „vstupní brána“ do zadávání veřejných zakázek a umožňuje uživatelům klást otázky, získávat podrobnosti o zakázkách, vytvářet shrnutí, vyvíjet strategie a zefektivňovat pracovní postupy – to vše ve známém prostředí Teams. Jak říkáme ve společnosti Zycus, umělá inteligence je nové uživatelské rozhraní.
  • Výkonné aplikace Merlin GenAI: Tyto aplikace, poskytované prostřednictvím AppXtend, dávají přístupk 10x vyšší efektivitě a účinnosti a řeší kritické úkoly, jako je zefektivnění schvalování, automatizace řízení rizik smluv, zjednodušení získávání zdrojů, vylepšení závazků, automatizace řízení projektů, usnadnění řízení rizik dodavatelů a validace zpráv pomocí aplikace Insight Studio.

„Merlin GenAI od společnosti Zycus řeší kritická bolestivá místa napříč procesem S2P a překonává základní automatizaci, jako je zpracování faktur nebo přiřazování uživatelů,“ řekl vedoucí oddělení nepřímého nákupu společnosti Global 500 ve společnosti Horizon.

Aatish Dedhia, zakladatel a generální ředitel společnosti Zycus, zdůraznil: „Díky více než 20 letům inovací založených na umělé inteligenci, včetně pěti let s platformou Merlin AI, vytvořila společnost Zycus hluboké, dobře spravované soubory dat, které zajišťují efektivní trénink modelů GenAI a jemné pochopení potřeb zákazníků. Náš rámec API AppXtend umožňuje rychlý vývoj, nasazení a hlubokou integraci GenAI napříč procesy S2P.“

Odvětovová validace: Microsoft uznává vedoucí postavení společnosti Zycus

„Umělá inteligence změní způsob, jakým pracují jednotlivci, týmy a organizace," řekl Samik Roy, výkonný ředitel pro korporátní sektor, střední a malé podniky ve společnosti Microsoft India. „Společnost Zycus integrovala Azure OpenAI, aby do svých každodenních operací vnesla AI. Kvantitativní dopad je velmi povzbudivý. Od personalizovaných zkušeností po zefektivnění pracovních postupů se AI začne stávat základním kamenem úspěchu společnosti Zycus.“

Zycus Horizon: Odrazový můstek k vedoucímu postavení GenAI

Horizon 2024 posloužil společnosti Zycus jako silná platforma, na které mohla demonstrovat své vedoucí postavení v oblasti řešení pro zadávání veřejných zakázek poháněných GenAI, a umožnit tak podnikům výrazně zvýšit efektivitu, agilitu, ušetřit náklady a získat konkurenční výhodu.

O společnosti Zycus:

Společnost Zycus je přední společnost v oblasti řešení „Source-to-Pay (S2P)“ a průkopníkem první platformy na světě poháněné generativní umělou inteligencí, která pomáhá při zadávání zakázek dosáhnout 10násobné rychlosti a efektivity. Je důvěryhodným partnerem, kterého si vybírají velké globální podniky, a je trvale oceňován předními analytiky, jako jsou Gartner a Forrester.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Arnish Shah
Zástupce ředitele pro marketing