Bentley Systems ogłasza laureatów wyróżnień Founders’ Honors w ramach konkursu Going Digital Awards in Infrastructure 2023

During the 2023 Year in Infrastructure and Going Digital Awards event, 15 projects were recognized for Founders’ Honors.

SINGAPUR--()--Bentley Systems, Incorporated (Nasdaq: BSY), firma zajmująca się oprogramowaniem do inżynierii infrastruktury, ogłosiła dziś laureatów wyróżnień Founders’ Honors w ramach konkursu Going Digital Awards in Infrastructure 2023. Podczas dzisiejszej konferencji Year in Infrastructure i uroczystej gali konkursu Going Digital Awards 2023, 15 projektów zostało uhonorowanych wyróżnieniami Founders' Honors.

Greg Bentley i Keith Bentley, przy wsparciu kierownictwa wyższego szczebla firmy, wybrali atrakcyjne projekty spośród ponad 300 nominacji zgłoszonych do konkursu Going Digital Awards in Infrastructure 2023. Link do wideo, w którym Greg Bentley, Keith Bentley, Katriona Lord-Levins — dyrektor ds. sukcesu firmy Bentley oraz Rodrigo Fernandes — dyrektor ds. ES(D)G firmy Bentley omawiają, dlaczego każdy z tych projektów został uhonorowany wyróżnieniem Founders' Honors, znajduje się tutaj.

Laureatami wyróżnień Founders' Honors w ramach konkursu Going Digital Awards in Infrastructure 2023 są:

Benesch
Wykrywanie pęknięć nawierzchni za pomocą sztucznej inteligencji i uczenia maszynowego
Stany Zjednoczone

Collins Engineers, Inc.
Cyfrowe bliźniaki i sztuczna inteligencja w procesie renowacji zabytkowego mostu Robert Street Bridge
St. Paul, Minnesota, Stany Zjednoczone

Contact Energy
Kampania wiertnicza projektu geotermalnego Tauhara
Taupo, Waikato, Nowa Zelandia

Dublin City University
Inteligentny cyfrowy bliźniak Dublin City University
Dublin, Irlandia

Kalpataru Power Transmission Limited (KPTL)
Budowa 2 linii przesyłowych o napięciu 225 kV oraz 2 podstacji elektrycznych w Kamerunie
Kamerun

Kenya Geological Survey
Ogólnokrajowe lotnicze badania geofizyczne w Kenii
Nairobi, Kenia

Kovalska Nerukhomist LLC
Kovalska przechodzi na technologię cyfrową
Kijów, Ukraina

Władze portowe Nowej Południowej Walii
Władze portowe Nowej Południowej Walii: Studium przypadku w zakresie cyfrowej transformacji
Nowa Południowa Walia, Australia

PT Hutama Karya (Persero)
Inżynieria geotechniczna wspierająca zrównoważony rozwój w mieście „Nusantara" przy drodze płatnej IKN 3A
Balikpapan, Borneo Wschodnie, Indonezja

PT. Waskita Karya (Persero) Tbk
Cyfrowy ekosystem dla nowej stolicy Indonezji
Penajam Paser Utara, Borneo Wschodnie, Indonezja

Shanghai Investigation, Design & Research Institute Co., Ltd. (SIDRI)
Projekt kontroli pustynnienia przy wykorzystaniu fotowoltaiki o mocy 2000 MW w rejonie Kubuqi (Sekcja I)
Ordos, Region Autonomiczny Mongolii Wewnętrznej, Chiny

Vanasse Hangen Brustlin, Inc. (VHB)
Projektowanie oparte na modelach — przygotowanie na przyszłość cyfrowej realizacji
Watertown, Massachusetts, Stany Zjednoczone

WISDRI Engineering & Research Incorporation Limited
Projekt nowego wielkiego pieca w ramach projektu zwiększenia mocy przetwórczej w firmie Yukun Iron & Steel
Yuxi, Yunnan, Chiny

WSP Australia
Wdrażanie cyfrowych procesów pracy w projektach infrastrukturalnych
Melbourne, Wiktoria, Australia

Yuba Water Agency
Zapora New Bullards Bar
Camptonville, Kalifornia, Stany Zjednoczone

Jeśli chcesz uzyskać dostęp do opisów projektów i obrazów, odwiedź stronę Founders’ Honors. Szczegółowe opisy wszystkich nominowanych projektów zostaną opublikowane w wersji drukowanej i cyfrowej w katalogu firmy Bentley, Infrastructure Yearbook 2023, na początku 2024 r. Jeśli chcesz zapoznać się z poprzednimi wydaniami tej publikacji, przejdź do Infrastructure Yearbook firmy Bentley.

Obraz

# #

O firmie Bentley Systems

Bentley Systems (Nasdaq: BSY) jest dostawcą oprogramowania do inżynierii infrastruktury. Dostarczamy innowacyjne oprogramowanie, aby rozwijać światową infrastrukturę — wspierając zarówno globalną gospodarkę, jak i środowisko. Nasze wiodące w branży rozwiązania są wykorzystywane przez profesjonalistów i organizacje każdej wielkości do projektowania, budowy i eksploatacji dróg i mostów, kolei i tranzytu, wodociągów i kanalizacji, robót publicznych i usług komunalnych, budynków i zespołów budynków, górnictwa i obiektów przemysłowych. Nasza oferta, zasilana przez platformę iTwin dla cyfrowych bliźniaków infrastruktury, obejmuje MicroStation i aplikacje Bentley Open do modelowania i symulacji, oprogramowanie Seequent dla geoinżynierów oraz Bentley Infrastructure Cloud obejmujące ProjectWise do realizacji projektów, SYNCHRO do zarządzania budową oraz AssetWise do zarządzania wydajnością majątku trwałego. 5 000 pracowników firmy Bentley Systems generuje roczne przychody w wysokości ponad 1 miliarda dolarów w 194 krajach.

pl.bentley.com

© 2023 Bentley Systems, Incorporated. Nazwa Bentley, logo Bentley, Bentley Infrastructure Cloud, Bentley Open, AssetWise, iTwin, MicroStation, ProjectWise, Seequent i SYNCHRO są zastrzeżonymi lub niezastrzeżonymi znakami towarowymi lub znakami usługowymi firmy Bentley Systems, Incorporated lub jednej z należących do niej w całości bezpośrednich lub pośrednich spółek zależnych. Wszystkie pozostałe marki i nazwy produktów są znakami towarowymi należącymi do poszczególnych właścicieli.

Kontakt z prasą:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com
Obserwuj nas na Twitterze:
@BentleyPolska

Kontakt z prasą:
Christine Byrne
Christine.Byrne@bentley.com
Obserwuj nas na Twitterze:
@BentleyPolska