Společnost Confederate Fighter vytvoří Mayhema jako úžasného motocyklového výtržníka Mohawka ve filmu Transformers: Poslední rytíř

P51 Combat Fighter, aka "Mohawk" (Photo: Business Wire)

BIRMINGHAM, Ala.--()--Společnost Confederate Motorcycles, výrobce nejexotičtějších strojů na světě, oznámila, že její nejpokročilejší motocykl P51 Combat Fighter byl zařazen do výroby filmu Transformers: Poslední rytíř.

Globální luxusní značková společnost Confederate Motorcycles s nadšením potvrzuje, že Decepticon, Mohawk, se objeví jako Fighter ve svém skrytém tvaru jako vozidlo.

H. Matthew Chambers, generální ředitel společnosti Confederate Motorcycles, uvedl: "Fighter je čistá jangová síla, která se zrodila, aby probudila peklo, takže jeho transformace do motocyklového výtržníka s nožem, který vyvolává chaos, je logická a zajímavá."

Ze 61 speciálních vydání Combat Collection, které byly ručně vytvořeny vynikajícími a zkušenými řemeslníky společnosti Confederate Motors, Inc. v jejím sídle v Birminghamu, zůstávají k dispozici pouze dvě.

Film Transformers: Poslední rytíř se nyní promítá v kinech na celém světě.

Společnost Confederate Motors, Inc. (CFED) je rebelský mozkový trust, který se plně věnuje vytváření absolutně nejlepších a nejkrásnějších motocyklů. Každý motocykl je vyroben ručně jako rodinné umělecké dílo, které vypadá a jezdí jako ztělesněná vzpoura. Společnost je obchodována na trzích s cennými papíry OTC pod symbolem CFED.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Confederate Motors, Inc.
Jordan Cornille, 205-324-9888